عشقی همیشگی به قهوه!

به‌عنوان یک باریستا شما فرصتی نادر برای فعالیت در شغلی که عاشقش هستید دارید، شاید کمی متعصبانه باشد ولی من معتقدم هیچ‌کدام از صنایع به‌اندازه حرفه قهوه هیجان‌انگیز و الهام‌بخش نیست.

اما در مواقعی ممکن است شما کمی احساس خستگی کنید. خسته از برخورد با مشتریانی سخت و خسته از تکرار تهیه نوشیدنی‌هایی تکراری یکی پس از دیگری، همین موضوع باعث می‌شود کم‌کم علاقه خود را از دست بدهید.

چطور می‌توانید دوباره جرقه‌های علاقه را در خودتان روشن کنید؟

به‌راحتی، با به یاد داشتن این چهاراصل:

  1. هدف خودتان را بشناسید:

داشتن هدف در تمامی مراحل زندگی امر خیلی مهمی می‌تواند باشد و قهوه هم از این مهم متمایز نیست. خوشبختانه باریستا بودن به شما این امکان را می‌دهد که هدف خودتان را به‌راحتی پیدا کنید.

شاید هدف شما می‌تواند بهتر کردن روز مشتری خودتان باشد، با پی بردن به این هدف، انجام این کار خوب حس و حالی شگفت‌انگیز برای شما به ارمغان می‌آورد، یا شاید با کمک کردن به مردم برای فهمیدن داستان اسرارآمیز مخفی در پس هر فنجان قهوه و اینکه چرا هر فنجان می‌تواند متمایز باشد و چه عوامل و تهیه‌کنندگانی متصدی بوده‌اند تا با مشقتی بسیار فنجان‌های قهوه در کافه‌ها به دستشان برسد.

شاید این هدف می‌تواند کسب تجربه برای تأسیس یک کافه یا یک کارگاه برشته کاری باشد یا شاید هم‌ رویای قهرمانی در مسابقات جهانی باریستا در سرتان باشد.

Barista uses lever espresso machine

تلاش برای رسیدن به هدف کار ساده‌ای نخواهد بود ولی ایمان داشته باشید که به آن خواهد رسید. هرچند که به چنگ آوردن هدف برای شما در قهوه نیازمند شور، اشتیاق و پشتکار است.

  1. اشتیاق خود را به اشتراک بگذارید:

اشتیاق به قهوه امری است واگیردار! وقتی الهام‌بخش باشید به‌صورت جادویی منبع الهام دیگران خواهید بود و بلعکس. دیدن کسی که به عشق قهوه از خواب بیدار می‌شود به شما کمک می‌کند به یادآورید چرا عاشق قهوه هستید. پس هر روز که از خواب بیدار می‌شوید تا پشت دستگاه خود بایستید یا در مورد قهوه صحبت کنید به یاد داشته باشید که اشتیاق خود را به اشتراک بگذارید.

از این لحظات لذت ببرید و دیگران هم در لذت خود سهیم کنید.

  1. در پی ماجراجویی باشید:

همیشه می‌گویند عشق ماجراجویانه است.

پس اگر می‌خواهید عاشق قهوه بمانید پرشور و پرهیجان در پی ماجراجویی در قهوه باشید. به مزرعه‌های قهوه سفر کنید، کافه‌های جدید را امتحان کنید و روش‌های غیرمعمول دم‌آوری را امتحان کنید.

اگر به دنبال منبع الهام می‌گردید، در شبکه‌های مجازی ماجراهای افراد دیگر را دنبال کنید، اما به یاد داشته باشید تعریف هر شخصی از ماجراجویی متفاوت است. برای برخی افراد درست کردن آئروپرس در جنگل ماجراجویی محسوب می‌گردد، برای برخی دیگر دیدن کافه‌ها در کشورهای مختلف.

Two laughing women drink coffee in a forest

ماجراجویی‌های متفاوتی در صنعت قهوه وجود دارد پس انتخاب کنید و شروعش کنید.

  1. باصفا بمانید:

فعالیت در این زمینه فراتر از یک کار است، این‌یک هویتی است که شامل هرروز صبح از خواب بیدار شدن و شروع به کار کردن برای رسیدن به دورنمای خود و کسب تجربه در فعالیتی ماجراجویانه با قهوه و به اشتراک‌گذاری این اشتیاق با دیگران می‌شود.

پس اگر این چیزها نبود قهوه باصفا نبود، خیلی جدی شما کاری دارید به‌عنوان یک باریستای پرشور، مسئولیتی دارید برای ارائه بهترین قهوه، شما می‌توانید و همواره جای پیشرفت دارید.

خود من به‌عنوان مدرس حرفه باریستا مسئولیت کمک کردن به دیگران برای رسیدن به اهدافشان را بسیار مهم می‌دانم پس در بسیاری از مواقع تلاش می‌کنم در محل کارم سرگرم باشم و لحظاتی برای خندیدن و نوشیدن قهوه با افرادی که به من انگیزه می‌دهند پیدا کنم.

از زندگی‌تان به‌عنوان متخصص قهوه لذت ببرید.

چون هیچ‌چیز بهتر از زندگی برای چیزی که دوست دارید و دوست داشتن کاری که انجام می‌دهید نیست.

نوشته‌شده توسط Shaun Aupiais