ورود یا عضویت 09211229098
خانه / مقالات / باریستا / ایجاد موقعیت شغلی در صنعت قهوه

ایجاد موقعیت شغلی در صنعت قهوه

هنگامی‌که به صنعت قهوه وارد شدید، خارج شدن از آن ممکن است سخت باشد. Nora” Šmahelová” قهرمان باریستای آلمان، مالک و بنیان‌گذار قهوه‌ی “Ally Coffee” در برلین، داور رویدادهای جهانی قهوه، مدرس مجاز SCA، نماینده‌ی فروش دانه‌های قهوه سبز و غیره است. او به یک رزومه‌ی چشمگیر افتخار می‌کند اما همه‌چیز برای او کاملاً تصادفی شروع شد. برای مدت‌زمان طولانی، حتی پس از کسب عنوان قهرمانی ملی باریستا، قهوه راهی برای کسب درآمد به‌عنوان “شغل دوم” او بود.

من با او تماس گرفتم تا درباره‌ی چگونگی پیشرفت او از یک باریستای نیمه‌وقت به یکی از ستارگان قهوه‌ی آلمان و آنچه می‌توانیم از موفقیت او یاد بگیریم بیشتر بدانم.

brewing coffee

برخورد درست داشته باشید

نورا قصد نداشت کار در صنعت قهوه را به‌عنوان حرفه‌ی خود انتخاب کند؛ اما این اتفاق درحالی‌که او متوجه نبود، برایش افتاد. بخشی از این مسیر به خاطر مهارت او در کار قهوه بود، اما خیلی زود فهمیدم که دلایل اصلی حرفه‌ای شدن او در این صنعت، وظیفه‌شناسی، کنجکاوی و عزم راسخش برای پیشرفت بوده است.

او برای ادامه تحصیل در دانشگاه هنر برلین اقدام کرد و در همین حال، به‌عنوان یک باریستای نیمه‌وقت استخدام شد؛ اما ساعات کار پاره‌وقت به معنای تلاش پاره‌وقت نبود. او می‌گوید: “وقتی کاری را انجام می‌دهم، سعی می‌کنم آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهم، بنابراین سعی می‌کنم هرچه سریع‌تر چیزها و کارهای جدید را یاد بگیرم.”

Specailty coffee

تلاش او برای ادامه‌ی تحصیل موفقیت‌آمیز نبود، بنابراین او به یک باریستای تمام‌وقت تبدیل شد. بااین‌وجود قهوه همچنان “طرح B” برای او بود و همچنان به دنبال ادامه‌ی فعالیت در هنر بود. بااین‌حال این مانع از این نمی‌شد که خلاقیت او در کافه کاهش یابد. با آگاه شدن از اینکه مسابقات قهرمانی باریستا در راه است، کنجکاوی او را وادار کرد که با همکارانش نوشیدنی‌های ابداعی درست کنند.

او می‌گوید: “هیجان مسابقات منطقه‌ای وجود داشت و من فقط برای سرگرمی در آن مسابقات شرکت کردم.” “من در جایگاه دوم قرار گرفتم که به معنی صعود به فینال مسابقات قهرمانی باریستای آلمان در هامبورگ بود و آنجا بود که من قهرمان باریستای آلمان در سال 2002 شدم.”

فارغ از نقش شما در صنعت قهوه، ذهن باز، سخت‌کوشی و کنجکاوی شما را قادر می‌سازد در کار خود موفق شوید و به‌نوبه‌ی خود، این فرصت‌های جدیدی را برای شما ایجاد می‌کند.

syphon coffee

از هر فرصتی استفاده کنید

نورا علی‌رغم اینکه قهرمان باریستای آلمان شده‌ بود، هنوز عاشق قهوه نبود، همان‌طور که حرفه‌ای‌های قهوه تخصصی هستند. بااین‌حال، این موضوع مانع از حضور او در مسابقات جهانی باریستا در اسلو نشد و در آنجا بود که متوجه شد واقعاً این نوشیدنی چقدر جذاب است.

cupping table

درواقع، او به من می‌گوید که این رویداد مقدمه‌ای برای “دیوانه” شدن در دنیای قهوه تخصصی بود. “در آن زمان‌ها، این جامعه بزرگ نبود و یک جامعه‌ی بسیار کوچک بود. نمی‌دانم بیشتر شوکه شدم یا هیجان مثبت مرا شگفت‌زده کرد، زیرا انتظار چنین چیزی را نداشتم. من به خاطر دارم که با باریستاها مانند ستاره‌های راک رفتار می‌شد.”

اما با مقام جدید خود به‌عنوان قهرمان ملی باریستا فرصت‌های زیادی برای او به وجود آمد و نورا مطمئن بود که می‌خواهد از آن‌ها استفاده کند. او داور مسابقات شد و سفرهایش برای قضاوت در مسابقات قهرمانی باریستای دیگر را آغاز کرد و همین‌طور که این کار را می‌کرد، بیشتر از صنعت قهوه هیجان‌زده می‌شد.

filter coffee

حتی امروز، نورا هرگز فرصتی را از دست نمی‌دهد تا چیز جدیدی را امتحان کند، هرچقدر هم ترسناک باشد. اگرچه بیشتر دوران حرفه‌ای وی در دم‌آوری قهوه بوده است، اخیراً به‌عنوان نماینده‌ی واردکنندگان قهوه سبز “Ally Coffee” کار خود را آغاز کرده است. این ‌یک سرمایه‌گذاری جدید برای او است، اما یک بار دیگر، کنجکاوی و نگرش مثبت او به او کمک خواهد کرد.

او به من می‌گوید: “از زمانی که کار با “Ally Coffee” را شروع کردم، واقعاً لذت می‌برم زیرا بسیار هیجان‌انگیز است.” “صادقانه بگویم:” من هرگز تصور نمی‌کردم که تجارت قهوه سبز این‌قدر جذاب باشد. ” و جالب‌ترین قسمت؟ با توجه به کنجکاوی و علاقه او به یادگیری، تعجب‌آور نبود که او دوست دارد همه‌چیز را در مورد موارد مختلف در صنعت قهوه‌ی سبز یاد بگیرد.

برنامه‌ریزی برای داشتن یک حرفه در صنعت قهوه کاری دشوار است، اما با بله گفتن به هر فرصتی، می‌توانید مسیرهایی را که تصور نمی‌کنید ممکن باشد طی کنید.

به دنبال مشاغلی باشید که با شخصیت شما متناسب هستند

در یک برهه از زمان، نورا درحالی‌که هنوز داور مسابقات باریستا بود، دریافت که فرصت‌های شغلی زیادی برای او وجود دارد. علاوه بر این، او تصمیم گرفت که باید بین کار در حوزه‌ی قهوه و “برنامه A” خود که پیشرفت در هنر بود، یکی را انتخاب کند. در این مرحله، او داور بین‌المللی و یک طراح بود؛ اما او فقط برای مدت کمی می‌توانست هردوی این کارها را با هم پیش ببرد.

اگر مسیر پیشرفت شما در صنعت قهوه مهم نباشد، روزی با انتخاب سختی بین دو فرصت شغلی روبرو خواهید شد؛ بنابراین، از کجا می‌توانید بفهمید که کدام‌یک برای شما مناسب‌تر است؟

طراح بودن آرزوی نورا بود. برخی نیز ممکن است استدلال کنند که این گزینه پرزرق‌وبرق بهترین گزینه پیش روی او بود. بااین‌حال او قهوه را انتخاب کرد.

aeropress

چرا؟ به خاطر کارهای روزمره برای او چالش‌های مداوم ایجاد می‌کرد، احساس پیشرفت و شاید مهم‌تر از همه برای این دختر پر از استعداد، تنوع را به او هدیه می‌داد. وی توضیح می‌دهد: “من فواید تنوع کاری روزمره‌ام را واقعاً دوست دارم زیرا به من الهام زیادی می‌بخشد.”

و قهوه انتخاب درستی برای نورا بود چراکه کافه‌ی موج سوم خود ” Chapter One” را با همکاری دوست خود افتتاح کرد.

هنگامی‌که با دو پیشنهاد شغلی روبرو می‌شوید، انتخاب یک گزینه که همیشه آرزو داشته‌اید در مقابل آن یکی که درآمد بیشتری برای شما دارد ممکن است وسوسه‌انگیز باشد؛ اما گرچه این نکات قابل‌تأمل است، یادآوری این نکته نیز مهم است که شما هرروز باید وظیفه‌ی خود را انجام دهید. بررسی کنید کدام گزینه برای شخصیت شما مناسب‌تر است، زیرا این گزینه، گزینه‌ی احساس رضایت روزانه‌ی شماست.

coffee brew bar

هیچ دو شغلی در صنعت قهوه هرگز یکسان نخواهند بود و اگر این مقاله را می‌خوانید، بدون شک در نقطه‌ی شروع بسیار متفاوتی نسبت به نورا قرار دارید که قصد نداشت قهوه را برای امرارمعاش خود انتخاب کند.

اما از موفقیت او می‌توان درس‌های ارزشمندی گرفت. به فرصت‌های جدید نه نگویید، حتی اگر خارج از برنامه‌ی اصلی شما باشند. به آنچه در حرفه‌ی خود به دنبالش هستید و نیاز دارید توجه کنید که قطعاً شما را در تصمیم‌گیری صحیح راهنمایی می‌کنند و مهم‌تر از همه، سخت‌کوش، کنجکاو و کارآفرین باشید.


نوشته‌ی Angie Katherine Molina Ospina

به اشتراک بگذارید :