دسته بندی

دسته بندی

قهوه‌ی سبز

قهوه‌ی سبز

قهوه‌ی سبز

قهوه‌ی سبز

قهوه‌ی سبز

قهوه‌ی سبز

به روز باشید

مقالات

مقالات

خانه

محصولات

مشترک شدن در خبرنامه ما
آیا می خواهید آخرین اخبار قهوه و منابع آموزشی را دریافت کنید؟
برای دریافت رایگان خبرنامه ما ثبتنام کنید!

می توانید در هر زمانی اشتراک خود را لغو کنید

مقاله های اخیر

اسپرسو در حال تغییر است…

بن‌مانو از محصول جدید خود در کمپین «یک جرعه هوای خنک» رونمایی کرد

اوردوز با قهوه: علائم، علل و راه‌حل‌ها

قهوه Flat Red: چیست و از کجا آمده است؟

تأثیر فرهنگ نوشیدن چای بر قهوه تخصصی

تحریریه قهوه دان

PRF کلمبیا برنامه رویداد نهایی را برای 14 و 15 سپتامبر 2023 اعلام می کند

تحریریه قهوه دان

کاوش در تکامل AeroPress

تحریریه قهوه دان

آیا فرآوری تجربی می تواند به تولیدکنندگان قهوه کمک کند تا بر چالش های مبدا غلبه کنند؟

صنعت

تولید و تجارت

اسپرسو در حال تغییر است…

بن‌مانو از محصول جدید خود در کمپین «یک جرعه هوای خنک» رونمایی کرد

اوردوز با قهوه: علائم، علل و راه‌حل‌ها

قهوه Flat Red: چیست و از کجا آمده است؟

تأثیر فرهنگ نوشیدن چای بر قهوه تخصصی

کباب کردن

اسپرسو در حال تغییر است…

بن‌مانو از محصول جدید خود در کمپین «یک جرعه هوای خنک» رونمایی کرد

اوردوز با قهوه: علائم، علل و راه‌حل‌ها

قهوه Flat Red: چیست و از کجا آمده است؟

تأثیر فرهنگ نوشیدن چای بر قهوه تخصصی

کافی شاپ و باریستا

تحریریه قهوه دان

چگونه کافی‌شاپ‌ها و روسترهای تخصصی پایدار پیدا کنیم

تحریریه قهوه دان

چگونه باریستاها می توانند بدون استفاده از بخار، شیر را برای قهوه تخصصی کف کنند؟

تحریریه قهوه دان

یک باریستای قهوه تخصصی در خاورمیانه بودن چگونه است؟

تحریریه قهوه دان

آیا فضایی برای مسابقات قهوه جدید وجود دارد؟

تحریریه قهوه دان

چگونه رقبا می توانند برای مسابقات جهانی باریستا قهوه تهیه کنند؟

مصرف کنندگان

لوازم ضروری قهوه

اسپرسو در حال تغییر است…

بن‌مانو از محصول جدید خود در کمپین «یک جرعه هوای خنک» رونمایی کرد

اوردوز با قهوه: علائم، علل و راه‌حل‌ها

قهوه Flat Red: چیست و از کجا آمده است؟

تأثیر فرهنگ نوشیدن چای بر قهوه تخصصی

اخبار و به روز رسانی

تحریریه قهوه دان

آیا قهوه روغن زیتون در قهوه تخصصی جایگاهی دارد؟

تحریریه قهوه دان

آیا کنسرو قهوه در ژاپن اختراع شد؟

تحریریه قهوه دان

قهوه مازاگران چیست و چگونه آن را درست می کنید؟

تحریریه قهوه دان

قهوه اسنپ چیلینگ چگونه کار می کند؟

تحریریه قهوه دان

بیبی‌چینو چیست و چرا کافی‌شاپ‌ها آن را سرو می‌کنند؟

دیگر

تحریریه قهوه دان

آیا قهوه روغن زیتون در قهوه تخصصی جایگاهی دارد؟

تحریریه قهوه دان

آیا کنسرو قهوه در ژاپن اختراع شد؟

تحریریه قهوه دان

قهوه مازاگران چیست و چگونه آن را درست می کنید؟

تحریریه قهوه دان

قهوه اسنپ چیلینگ چگونه کار می کند؟

تحریریه قهوه دان

بیبی‌چینو چیست و چرا کافی‌شاپ‌ها آن را سرو می‌کنند؟

مصرف کنندگان

به روز باشید

آیا می خواهید آخرین اخبار قهوه و منابع آموزشی را دریافت کنید؟ برای دریافت رایگان خبرنامه ما ثبتنام کنید!

می توانید در هر زمانی اشتراک خود را لغو کنید

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق، خیابان شیخ مفید، کوچه ۱، بن بست محسن امین جعفری، پلاک ۱۱۰ (درب کرم رنگ)

تلفن: 09211229098

پست الکترونیک: info@ghahvehdaan.ir

تولید و تجارت

کشاورزی

در حال پردازش

انواع

انبار قهوه سبز

واردات و صادرات

راهنمای مبدا

خرید قهوه سبز

روند در مبدا

برشته کردن

مدیریت سوخاری

کباب کردن خانه

اصول برشته کردن

تجهیزات برشته کردن

روند کباب کردن

کافی شاپ

باریستا

مدیریت کافه

لبنیات و شیرهای گیاهی

اسپرسو

فیلتر قهوه

ضروریات قهوه

نوشیدنی ها توضیح داده شده است

ملزومات دم کردن

سایر ملزومات

راهنماها و دستور العمل های دم کردن

گرایش های مصرف کننده

اخبار و به روز رسانی

جمع بندی هفتگی

خبرها و رویدادها

دیگر

تورها و راهنمایان شهر

کوکتل قهوه

سایر غذاها و نوشیدنی ها

پایداری

بیشتر

هیئت مشاغل

رویدادهای قهوه

مشترک شدن در خبرنامه ما

آیا می خواهید آخرین اخبار قهوه و منابع آموزشی را دریافت کنید؟ برای دریافت رایگان خبرنامه ما ثبتنام کنید!

می توانید در هر زمانی اشتراک خود را لغو کنید

ما را دنبال کنید :