ورود یا عضویت 09211229098
خانه / مقالات / دم‌آوری / دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس 2017 سئول

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس 2017 سئول

دستورالعمل قهرمان مسابقات اروپرس 2017 سئول

Emcee Marcus Boni و Michelle Johnson  در میان جمعیت عجیب و غریب در Café Alvar در Gamgnam

وقتی برای آخرین بار با Alan Adler مخترع دستگاه اروپرس مشغول صحبت بودیم، وی از مردم سرتاسر جهان بابت استفاده از دستگاه وی در مسابقات که باعث دیده شدن این وسیله شد تشکر کرد. وی گفت:”خیلی حس خوبیه وقتی به این فکر کنی که دستگاهی اختراع کردی که مردم رو در غالب یک مسابقه بین المللی گرد هم آورده تا فقط از طریق فشار قهوه های خودشون رو آماده کنند..”

داوران مرحله فینال مسابقات Bae و BK Kim و Tim Wendelboe

طی ده سال گذشته این وسیله مورد توجه قرار گرفته، از زمانی که  Tim Wendelboe و Tim Varney برای اولین بار در مسابقات اسلو از آن استفاده کردند تا همین مسابقات ماه گذشته در سئول که 1650 نفر شامل 700 تن مهمان و تعدادی از بزرگان قهوه مانند Michelle Johnson و Emcee Marcus Boni از 58 کشور مختلف با استفاده از آن به رقابت پرداختند.

Emcee Marcus Boni شادمان در میان جمع حلقه هایی را به سمت تماشاگران به پرواز در می آورد.

در نهایت، یکی از شرکت کنندگان با فشاری بهتر از سایرین موفق به کسب مقام قهرمانی شد. او Paulina Miczka  بود، از کافی شاپ Kaffeine در لندن. Miczka جزئی از بخش جدید مسابقه به نام “Wildcard” بود که امسال به این رقابت ها اضافه شده بود، بدین صورت که تعداد انگشت شماری از شرکت کنندگان که در مراحل ابتدایی از دور رقابت ها حذف شده بودند، به صورت رندوم دوباره به مسابقات بازمیگشتند. همچنین Yusuke Narisawa از ژاپن و  Jeongsu Park از کره جنوبی نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم جای گرفتند.


در اینجا Emcee Michelle Johnson دست Paulina Miczka را به عنوان قهرمان این مسابقات بالا برده است

و اما دستورالعمل آماده سازی قهوه که برندگان مسابقات از آن استفاده کردند(لازم به ذکر است که تنها کسی که از روش سنتی و قدیمی کار با این دستگاه بر خلاف روش های ابداعی جدید استفاده کرد Park بود):

دستورالعمل قهرمان مسابقات اروپرس در سال 2017

قهوه: 35 گرم
آب: 370 گرم با دمای 84 درجه سانتیگراد

متد دم‌آوری: معکوس
فیلتر: کاغذ

1- ابتدا 35 گرم قهوه خود را درون دستگاه اروپرس بریزید.
2- در مدت‌زمان 15 ثانیه 150 گرم آب به آن اضافه کنید.
3- از ثانیه 15 تا 35 اقدام تکان دادن آن کنید.
4- در ثانیه 35 فیلتری که از قبل مقداری مرطوب شده است را قرار دهید.
5- پس از گذشت یک دقیقه و پنج ثانیه از شروع کار، شروع به فشردن اروپرس کنید.

6- در 1:35 فشار دست را متوقف کنید. شما حالا باید 90 میلی‌لیتر قهوه تغلیظ شده داشته باشید.(TDS 4.5%)
7- درنهایت باید آبی بین 160 تا 200 گرم به آن اضافه کنید.
مجموع زمان دم‌آوری: یک دقیقه و سی‌وپنج ثانیه

 

دستورالعمل نفر دوم مسابقات اروپرس در سال 2017

قهوه: قهوه درشت آسیاب‌شده به میزان 28 گرم و قهوه‌ی آسیاب‌شده ریز به میزان 1.5 گرم
آب: 245 گرم در دمای 85 درجه سانتی‌گراد
متد دم‌آوری: معکوس
فیلتر: کاغذ دولایه
1-قهوه را درون دستگاه بریزید.
2- آب را اضافه کنید و زمان بگیرید.
3-میزان 70 گرم آب اضافه کنید و آن را 20 بار تکان دهید.
4- به میزان 100 گرم دیگر آب اضافه کنید.
5- فیلترهایی که از قبل مرطوب شده‌اند را در جای خود قرار دهید و دستگاه را بچرخانید.
6-آن را به‌آرامی فشار دهید تا ثانیه‌شمار عدد 1:50 را نشان دهد.
7-و درنهایت 75 گرم دیگر آب به آن اضافه کنید.
مجموع زمان دم‌آوری: یک دقیقه و سی‌وپنج ثانیه

دستورالعمل نفر سوم مسابقات اروپرس در سال 2017

قهوه: 30 گرم
آب: 230 گرم در دمای 86 درجه سانتی‌گراد
متد دم‌آوری: عمودی
فیلتر: یک فیلتر کاغذی و یک فیلتر فلزی
1-ابتدا فیلتر فلزی و سپس فیلتر کاغذی را قرار دهید.
2-سپس در محفظه فیلتر را قرار داده و قهوه را اضافه کنید.
3- 75 گرم آب در دمای 86 درجه را اضافه نمایید و شش بار آن را تکان دهید.
4-به مدت 45 ثانیه صبر کنید.
5- 75 گرم دیگر آب با دمای 86 درجه را اضافه نمایید و پنج بار دیگر آن را تکان دهید.
6-پیستون را در جای خود قرار دهید و برای یک دقیقه صبر نمایید.
7-پیستون را به مدت 10 ثانیه به سمت پایین فشار دهید.
8-درنهایت 150 گرم آب به نوشیدنی خود اضافه نمایید.

 

برگرفته از dailycoffeenews.com

ترجمه ی بهار کهرانی

 

 

به اشتراک بگذارید :