دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

دستورالعمل قهرمان مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

Emcee Marcus Boni و Michelle Johnson  در میان جمعیت عجیب و غریب در Café Alvar در Gamgnam

وقتی برای آخرین بار با Alan Adler مخترع دستگاه اروپرس مشغول صحبت بودیم، وی از مردم سرتاسر جهان بابت استفاده از دستگاه وی در مسابقات که باعث دیده شدن این وسیله شد تشکر کرد. وی گفت:”خیلی حس خوبیه وقتی به این فکر کنی که دستگاهی اختراع کردی که مردم رو در غالب یک مسابقه بین المللی گرد هم آورده تا فقط از طریق فشار قهوه های خودشون رو آماده کنند..”

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

داوران مرحله فینال مسابقات Bae و BK Kim و Tim Wendelboe

طی ده سال گذشته این وسیله مورد توجه قرار گرفته، از زمانی که  Tim Wendelboe و Tim Varney برای اولین بار در مسابقات اسلو از آن استفاده کردند تا همین مسابقات ماه گذشته در سئول که ۱۶۵۰ نفر شامل ۷۰۰ تن مهمان و تعدادی از بزرگان قهوه مانند Michelle Johnson و Emcee Marcus Boni از ۵۸ کشور مختلف با استفاده از آن به رقابت پرداختند.

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

Emcee Marcus Boni شادمان در میان جمع حلقه هایی را به سمت تماشاگران به پرواز در می آورد.

در نهایت، یکی از شرکت کنندگان با فشاری بهتر از سایرین موفق به کسب مقام قهرمانی شد. او Paulina Miczka  بود، از کافی شاپ Kaffeine در لندن. Miczka جزئی از بخش جدید مسابقه به نام “Wildcard” بود که امسال به این رقابت ها اضافه شده بود، بدین صورت که تعداد انگشت شماری از شرکت کنندگان که در مراحل ابتدایی از دور رقابت ها حذف شده بودند، به صورت رندوم دوباره به مسابقات بازمیگشتند. همچنین Yusuke Narisawa از ژاپن و  Jeongsu Park از کره جنوبی نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم جای گرفتند.

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول
در اینجا Emcee Michelle Johnson دست Paulina Miczka را به عنوان قهرمان این مسابقات بالا برده است

و اما دستورالعمل آماده سازی قهوه که برندگان مسابقات از آن استفاده کردند(لازم به ذکر است که تنها کسی که از روش سنتی و قدیمی کار با این دستگاه بر خلاف روش های ابداعی جدید استفاده کرد Park بود):

دستورالعمل قهرمان مسابقات اروپرس در سال ۲۰۱۷

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

قهوه: ۳۵ گرم
آب: ۳۷۰ گرم با دمای ۸۴ درجه سانتیگراد

متد دم‌آوری: معکوس
فیلتر: کاغذ

۱- ابتدا ۳۵ گرم قهوه خود را درون دستگاه اروپرس بریزید.
۲- در مدت‌زمان ۱۵ ثانیه ۱۵۰ گرم آب به آن اضافه کنید.
۳- از ثانیه ۱۵ تا ۳۵ اقدام تکان دادن آن کنید.
۴- در ثانیه ۳۵ فیلتری که از قبل مقداری مرطوب شده است را قرار دهید.
۵- پس از گذشت یک دقیقه و پنج ثانیه از شروع کار، شروع به فشردن اروپرس کنید.

۶- در ۱:۳۵ فشار دست را متوقف کنید. شما حالا باید ۹۰ میلی‌لیتر قهوه تغلیظ شده داشته باشید.(TDS 4.5%)
۷- درنهایت باید آبی بین ۱۶۰ تا ۲۰۰ گرم به آن اضافه کنید.
مجموع زمان دم‌آوری: یک دقیقه و سی‌وپنج ثانیه

 

دستورالعمل نفر دوم مسابقات اروپرس در سال ۲۰۱۷

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

قهوه: قهوه درشت آسیاب‌شده به میزان ۲۸ گرم و قهوه‌ی آسیاب‌شده ریز به میزان ۱٫۵ گرم
آب: ۲۴۵ گرم در دمای ۸۵ درجه سانتی‌گراد
متد دم‌آوری: معکوس
فیلتر: کاغذ دولایه
۱-قهوه را درون دستگاه بریزید.
۲- آب را اضافه کنید و زمان بگیرید.
۳-میزان ۷۰ گرم آب اضافه کنید و آن را ۲۰ بار تکان دهید.
۴- به میزان ۱۰۰ گرم دیگر آب اضافه کنید.
۵- فیلترهایی که از قبل مرطوب شده‌اند را در جای خود قرار دهید و دستگاه را بچرخانید.
۶-آن را به‌آرامی فشار دهید تا ثانیه‌شمار عدد ۱:۵۰ را نشان دهد.
۷-و درنهایت ۷۵ گرم دیگر آب به آن اضافه کنید.
مجموع زمان دم‌آوری: یک دقیقه و سی‌وپنج ثانیه

دستورالعمل نفر سوم مسابقات اروپرس در سال ۲۰۱۷

دستورالعمل‌هایی از سه نفر برتر مسابقات اروپرس ۲۰۱۷ سئول

قهوه: ۳۰ گرم
آب: ۲۳۰ گرم در دمای ۸۶ درجه سانتی‌گراد
متد دم‌آوری: عمودی
فیلتر: یک فیلتر کاغذی و یک فیلتر فلزی
۱-ابتدا فیلتر فلزی و سپس فیلتر کاغذی را قرار دهید.
۲-سپس در محفظه فیلتر را قرار داده و قهوه را اضافه کنید.
۳- ۷۵ گرم آب در دمای ۸۶ درجه را اضافه نمایید و شش بار آن را تکان دهید.
۴-به مدت ۴۵ ثانیه صبر کنید.
۵- ۷۵ گرم دیگر آب با دمای ۸۶ درجه را اضافه نمایید و پنج بار دیگر آن را تکان دهید.
۶-پیستون را در جای خود قرار دهید و برای یک دقیقه صبر نمایید.
۷-پیستون را به مدت ۱۰ ثانیه به سمت پایین فشار دهید.
۸-درنهایت ۱۵۰ گرم آب به نوشیدنی خود اضافه نمایید.

 

برگرفته از dailycoffeenews.com

ترجمه ی بهار کهرانی