آخرین مقالات

دانه‌های روغنی فریبکار

زمان مطالعه: 5 دقیقه اگر دانه‌های قهوه‌ی تیره رست را دیده‌اید که براق به نظر می‌رسند یا انگار با نوعی روغن پوشیده شده‌اند و تعجب کرده‌اید، پس در جای

مشاهده مطلب »

کیک قهوه‌‌ی خیس

زمان مطالعه: 4 دقیقه به‌عنوان یک باریستا، ما اغلب همه‌ی تلاش خود را می‌کنیم تا به یک عصاره‌گیری عالی برسیم. گاهی اوقات، وقتی کیک قهوه‌ی اسپرسوی ما خیس، گِلی

مشاهده مطلب »

کنترل نرخ جریان؛ آس جدید

زمان مطالعه: 6 دقیقه درحالی‌که دوز، وزن نوشیدنی نهایی و زمان عصاره‌گیری سه پارامتر اصلی هستند که باریستاها هنگام تنظیم شاخص‌های عصاره‌گیری در اسپرسو باید روی آن‌ها تمرکز کنند،

مشاهده مطلب »
-کافئین-در-بدن-ما

سرنوشت کافئین در بدن ما

زمان مطالعه: 4 دقیقه اگر یک فنجان قهوه به‌طور متوسط ​​95 میلی‌گرم کافئین داشته باشد، دو فنجان قهوه تقریباً 190 میلی‌گرم کافئین دارد. درنتیجه، بدن به ۵ تا ۶

مشاهده مطلب »
Why-Room-Temperature-Coffee-is-Disgusting

قهوه‌ی از دهان افتاده!

زمان مطالعه: 5 دقیقه   راستش من از قهوه‌های با دمای اتاق متنفرم. باوجود دوست داشتن قهوه‌ی داغ و قهوه‌ی سرد، چیزی در مورد قهوه با دمای اتاق وجود دارد

مشاهده مطلب »

دسته بندی

داغ ترین مقالات هفته

بروز باشید

مشترک شدن در خبرنامه ما
آیا می خواهید آخرین اخبار قهوه و منابع آموزشی را دریافت کنید؟
برای دریافت رایگان خبرنامه ما ثبتنام کنید!