
حساسیت به قهوه، نادر اما واقعی
اگر مصرف روزانهی قهوه برای شما مهم و حیاتی است، احتمالا وجود شاخصهای حساسیت نسبت به آن درون بدن شما یکی از بدترین چیزهایی است


اگر مصرف روزانهی قهوه برای شما مهم و حیاتی است، احتمالا وجود شاخصهای حساسیت نسبت به آن درون بدن شما یکی از بدترین چیزهایی است

مفهوم منوی کافیشاپ شما قطعاً معنایی فراتر از لیست محصولاتی که شما میفروشید دارد. چرا که منوی شما در حقیقت نمایندهای ملموس از رویکرد شما

قهوه، یکی از رایجترین و پرمصرفترین نوشیدنیهای دنیاست. که از تماس دانههای قهوهی رست شده و آسیاب شده با آب ساخته میشود. زمانی که به

شاید تصور کنید تهیهی یک ماشین اسپرسوی جدید به سادگی سفارش دادن و وصل کردن آن به برق است، اما حقیقت ماجرا چیز دیگری است.

اسیدیتی: واژهای تفرقهانداز در دنیای قهوه است. چرا که برای بعضیها یادآوری است از طعمهای تیز و ترش و برای بعضی دیگر، ویژگیای قابل تقدیر

کارگاه کوچک رست شما با موفقیت مواجه شده و شما در فکر توسعه دادن آن هستید. موفقیت یعنی شما به صورت مداوم به رست

این روزها نگرانیهایی در خصوص آیندهی قهوهی اسپشالیتی وجود دارد. و میتوان گفت که یکی از مهمترین آنها درآمد کم متصدیان تولید آن است. از

قهوهی مورد علاقهتان برای صبحانه چیست؟ بسته به اینکه صبح کجا بیدار میشوید انتخاب و ذائقهتان میتواند متفاوت باشد. به گفتهی سازمان غذا و کشاورزی

موج سوم قهوه. چیزی که بسیار و بسیار آن را در کافیشاپها و محیطهای مجازی شنیدهایم. حالا این عبارت دقیقاً چه معنایی دارد؟ چه چیزی

آیا دوست دارید که جزئیات بیشتری از رست بدانید؟ دوست دارید که به رست کنندهای خلاق بدل شوید و سبک خود را ارتقا دهید؟ پس،

کلمبیا یا برزیل؟ کنیا یا اتیوپی؟ اندونزی یا تایلند؟ اینکه قهوهای که مینوشیم متعلق به کجا باشد تا چه میزان اهمیت دارد؟ مزرعههای قهوه در

قهوهای تمیز و با طعمهای مطلوب توصیفی است که اغلب کسانی که قهوههای فیلترشده با این دو روش را مینوشند از خود ارائه میدهند. پس










آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق، خیابان شیخ مفید، کوچه ۱، بن بست محسن امین جعفری، پلاک ۱۱۰ (درب کرم رنگ)
تلفن: 09211229098
پست الکترونیک: info@ghahvehdaan.ir