
مروری بر خیساندن، آبکافت و عصارهگیری
«دمآوری میتواند یک ماجراجوییِ چشاییِ شخصی باشد» میخائیل سیوتز، فناوری قهوه دمآوری یکی از پیچیدهترین مباحثِ قهوه میباشد که همچنان در دست تحقیق و بررسی است. نوشتهها


«دمآوری میتواند یک ماجراجوییِ چشاییِ شخصی باشد» میخائیل سیوتز، فناوری قهوه دمآوری یکی از پیچیدهترین مباحثِ قهوه میباشد که همچنان در دست تحقیق و بررسی است. نوشتهها

سرو همیشگی قهوهی خوب در کافه تاتوهای فانتزی باریستاها، پیشزمینهی کمنور فضای داخلی کافهها، لتهآرتهای خلاقانه و… همه و همه نشان میدهد که چرا در کلام مردم قهوه و کافهداری هنر است

تسلط بر فرآیند رُست انجام کاپینگ برای سنجش طعم در مقابل عیوب طعمی –ویلم بوت کاپینگ یک راهکار اصولی برای مقایسه و بررسی طبیعت واقعی

بیایید کمی از رست کردن حرف بزنیم… در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم تاکمی صحیحتر راجع به رست کردن صحبت کنید، پس

رسیدن به اسپرسوی بهتر نحوه صحیح پرکردن پرتافیلتر نویسنده: میچل فینک مترجم: بهار کرانی اتفاقاتی که برای آماده کردن یک اسپرسوی خوب میافتد حول جزئیات

برزیل تابستانهای گرمی دارد. بسته به آنکه کجای برزیل باشید، تابستان ممکن است تا یک سال تمام ادامه داشته باشد. برزیل بزرگترین تولیدکننده قهوهی

ثبات یک اصل کلیدی در موفقیت رسترها است. بدیهی است که ثابت نگهداشتن تمام متغیرها به یکسان و یکنواخت بودن محصول کمک شایانی میکند. نور

آیا قهوه تازه رست قابلمصرف است؟ بله ولی گاهی هم نه! باوجوداینکه کسی علاقهای به نوشیدن قهوه مانده ندارد، دم آوری، درست بعد از رست

فلت وایت به عنوان نوشیدنی مخصوص در منوی برخی کافهها در سراسر دنیا به چشم میخورد، در این مقاله به این موضوع که فلت وایت

دانه قهوه خوبی انتخاب کردهاید؟ بله، تجهیزات سالم و استانداردی دارید؟ بله، بهتمامی متدهای نوشیدنیها آشنا و مسلط هستید؟ بله، پس چرا هنوز به بهترین

قهوه, چای و دیگر نوشیدنیهای حاوی کافئین میتوانند حس هوشیاری و بیداری را به شما القا کنند. وقتی در عصرگاه، مثلاً یک فنجان چای یا

بهعنوان یک باریستا شما فرصتی نادر برای فعالیت در شغلی که عاشقش هستید دارید، شاید کمی متعصبانه باشد ولی من معتقدم هیچکدام از صنایع بهاندازه










آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق، خیابان شیخ مفید، کوچه ۱، بن بست محسن امین جعفری، پلاک ۱۱۰ (درب کرم رنگ)
تلفن: 09211229098
پست الکترونیک: info@ghahvehdaan.ir