
هشت گام برای خرید بهترین دستگاه اسپرسو
فرض کنید برای آغاز کار و راهاندازی کافهی خود آمادهشدهاید، مکان فوقالعادهای پیداکردهاید و در مورد بیشتر تجهیزاتی که نیاز دارید، تصمیم گرفتهاید. حتی


فرض کنید برای آغاز کار و راهاندازی کافهی خود آمادهشدهاید، مکان فوقالعادهای پیداکردهاید و در مورد بیشتر تجهیزاتی که نیاز دارید، تصمیم گرفتهاید. حتی

“ عسلیHoney “، “خشکDry “، ” شسته شده Washed” و “پالپیِ طبیعیPulped natural “… آیا شده به بستهبندی قهوهای که خریداری کردهاید نگاهی بیاندازید

اگر مردم حق انتخابی میان قهوهی تخصصی و تجاری داشته باشند، شکی نیست که چشمبسته قهوهی تخصصی را برخواهند گزید. حالا بهتر است بدانیم

فرنچپرس- تاریخچه و راهنمای دمآوری شاید شما این وسیله را با نامهای کافِتیِر (Cafetiére)، پلانجر (Plunger) و یا فرنچپرس (French press) بشناسید اما حقیقت

اخیراً، اکثر مصرفکنندههای قهوه به دنبال قهوههایی هستند که اسیدیتی پایینتری دارد؛ این قضیه معمولاً به خاطر تجویز پزشکان یا حس منزجرکنندهای است که پس

قهوه تحتتأثیر یک سری پیشآمد تاریخی منحصربهفرد، به نوشیدنی پر طرفدار میان مردم جهان بدل شد. وقوع این پیشآمدهای تاریخی یکی پس از دیگری سبب

آیا رباتها در حال تحت کنترل گرفتن جهان هستند؟ هنوز نه – اما این موجودات مکانیکی در بعضی از زمینهها حرف اول را میزنند.

انجمن رویدادهای جهانی قهوه از تغییراتی در مسابقات جهانی باریستا – سئول 2017 خبر میدهد. عمدهی این تغییرات شامل چیدمانهای جدید میزهای مسابقات، حذف

روز سیزدهم اردیبهشت ماه 1396 برخی از علاقهمندان و فعالا صنعت قهوه در نشستی در مورد وضعیت موجود کافهنشینی و کافهداری به گفتوگو پرداخت. در

مرحله نیمهنهایی و نهایی مسابقات ملی لاتهآرت ایران از 31 فروردین ماه تا 2 اردیبهشت ماه در باغ موزه قصر برگزار و طی این مسابقات که

استفاده از دستگاه پورآوِر (Pour-over) تولید شرکت پاپی (Poppy) را برای داشتن یک فنجان قهوه عالی حتماً در برنامه خود بگذارید و تنظیمات

ما قهوهی تخصصی را قهوهای مینامیم که پس از مواجهه با تمام مراحل حفظ بقا و کیفیّت، طی سفر طولانی و پرمخاطرهاش، از روی










آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق، خیابان شیخ مفید، کوچه ۱، بن بست محسن امین جعفری، پلاک ۱۱۰ (درب کرم رنگ)
تلفن: 09211229098
پست الکترونیک: info@ghahvehdaan.ir