آخرین مقالات

1591375021722_cremaespresso

کرما، امضای یک اسپرسو

اسپرسو نوشیدنی پیچیده ای است که با امضایی از کرما ارزیابی می‌شود. از نظر برخی ، کرما به عنوان بخش اصلی در اسپرسو دیده می شود. برای برخی دیگر ، به عنوان یک بخش جانبی غیر ضروری در فرایند عصاره‌گیری تلقی می شود.

مشاهده مطلب »
aeropress-coldbrew

تهیه قهوه سرددم در دو دقیقه با اروپرس

اروپرس به دلیل تطبیق پذیری و سهولت استفاده ، یک ابز ار قهوه تخصصی بشمار می‌آید. بسختی میتوانید با این وسیله قهوه ‌ی بد درست کنید ، اما تجربه و رسیدن به دستور العمل مخصوص به خودتان، آسان است.
تا بحال، از آن به طور عمده برای دم‌آوری قهوه‌ی داغ استفاده می کردیم که به طرز جالبی، دارای یک زمان دم‌آوری حدوداٌ دو دقیقه‌ای بود ، وشرکت اعلام کرد دستور خود را برای دم‌آوری سرد قهوه اروپرس تغییر داده است.
برای پیدا کردن روشی برای دم‌آوری سرد با اروپرس، همراه با برخی نکات و ترفندها برای استخراج عطر و طعم و بهتر، من با خالق دستگاه، آلن آدلر صحبت کردم.

مشاهده مطلب »
Espresso11-

تِستِ عصاره‌گیری

در این مقاله آزمون ساده‌ای را معرفی می‌کنیم تا به کمک آن جزءبه‌جزء تفاوت‌های عملیات عصاره‌‌گیری را به‌وضوح لمس کنید. برای این کار تنها به مقداری قهوه،

مشاهده مطلب »

برای راه اندازی و استفاده از اپ در گوشی های اپل (سیستم عامل IOS) ، وبسایت را در مرورگر سافاری (safari) باز کرده و موارد زیر زرا انجام دهید:

پس از انجام مراحل بالا وب اپلیکیشن به اپلیکیشن های دیگر گوشی شما اضافه میگردد